‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Indien deze e-mail van LEIDEN&PARTNERS niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.

update januari 2022

 

Veelbelovend nieuw jaar!

De kop is eraf, van 2022, een veelbelovend jaar waarin Leiden zich een jaar lang Europese hoofdstad van de wetenschap mag noemen. Wij wensen al onze relaties en partners een goed jaar toe!

Een jaar lang European City of Science

Zaterdag 22 januari is het zover! Dan wordt officieel het themajaar 'Leiden, European City of Science' afgetrapt. Met een - vanwege de coronamaatregelen - wel hele bijzondere opening. Kijk je straks mee? Houd onze socials in de gaten voor updates.

Mis deze niet!

Vrijdag 21 januari verschijnt de kennisbijlage die in samenwerking met vele partners gerealiseerd is. De bijlage staat in het teken van Leiden, European City of Science en wij zijn er samen met de gemeente Leiden, Leiden kennisstad, Leiden Bio Science Park, Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden, Naturalis, Leiden2022 en Rijksmuseum Boerhaave megatrots op! Vrijdag 13 mei verschijnt een tweede kennisbijlage in de Volkskrant.

In het kielzog van de Mayflower

Wat een kroon op het werk van het Pilgrimjaar 2020 is deze serie op NPO2! Afgelopen vrijdag was de eerste aflevering te zien waarin Leo Blokhuis door 400 jaar Pilgrimgeschiedenis reist en hun sporen ontdekt in Leiden.  Elke vrijdag om 22.05 uur te zien op NPO2. Terugkijken kan hier
 

Project Rembrandt

Noteer zondag 23 januari maar in de agenda, want dan is er weer een kersvers seizoen van het succesvolle TV programma 'Project Rembrandt', te zien op NPO1 om 20.25 uur. Presentatie door Annechien Steenhuizen. We mogen nog niet veel verklappen, maar kijken is de moeite waard!

Nieuwe museumpassen

De Leidse museumpassen, die hotels gebruiken in hun arrangementen, hebben dit jaar een nieuwe look and feel. De pas staat voor een entree bij één van de musea in Leiden. Wil jij als accommodatieverschaffer ook museumpassen inkopen om te verwerken in arrangementen? Dat kan tegen het voordelige tarief van € 9 per stuk. Mail info@leidenenpartners.nl voor meer informatie.

Word partner van Leiden&Partners!

Nieuwsgierig naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek om te zien hoe we kunnen samenwerken. Van vermelding op leiden.nl of leidenconventionbureau.nl, zichtbaarheid in onze social kanalen, je uiting in VVV Leiden, uitnodigingen voor onze netwerk-events of deelname aan (internationale) persreizen. Meer informatie vind je hier

Welkom Claire!

Deze week is Claire Lahaye begonnen als medewerker events LCB en ECL. Ze is een oude bekende; vorig jaar liep zij stage gelopen bij ECL, waarna ze afgelopen zomer haar bachelor European Studies behaald heeft. Claire gaat zich voornamelijk bezighouden met het organiseren van events voor Leiden&Partners.

Vacature meewerkstage Communicatie & PR

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire communicatie en PR die medio februari kan starten. De inspanningen van de marketingafdeling zijn het op professionele wijze vermarkten van Leiden als stad van Kennis & Cultuur, in samenwerking met stadspartners. Ben (of ken) jij iemand die een relevante hbo-opleiding doet? Bekijk de vacature hier en wie weet tot snel!

Katwijk verlengt samenwerking

Deze maand verlengt gemeente Katwijk de samenwerking met Leiden&Partners en VVV Katwijk. De partijen gaan hun derde samenwerkingsjaar in. Leiden&Partners verzorgt de backoffice van VVV Katwijk. De resultaten van de samenwerking zijn hier te bekijken.

ACSI naar Leiden

Vorige zomer organiseerde Touroperator ACSI in samenwerking met Leiden&Partners een groepsreis in Leiden en Katwijk. Deze reis werd uitgezonden in het Omroep MAX programma ‘We zijn er bijna’, met meer dan 1,5 miljoen kijkers. Na een prettige samenwerking biedt ACSI ook dit jaar groepsreizen naar Leiden aan. Met partners van Leiden&Partners wordt eenzelfde programma als vorig jaar georganiseerd. Bekijk hier de uitzending terug.


Leiden in de media

LEIDEN&PARTNERS 071 516 09 90 info@leidenenpartners.nl
aanmelden  |  afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: