‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Indien deze e-mail van LEIDEN&PARTNERS niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.

update september 2021

 


Leiden Marketing heet voortaan LEIDEN&PARTNERS

 

Vanaf vandaag heten wij LEIDEN&PARTNERS! De afgelopen jaren zijn onze werkzaamheden, aandachtsgebieden én doelgroepen geleidelijk aan ontwikkeld en verbreed met als gevolg dat de term ‘marketing’ de lading niet langer dekt. Zo runnen we een Expat Centre Leiden en initieerden we samen met Gemeente Leiden de jongerencampagne Lekker Bezig Leiden om jongeren perspectief te bieden in Coronatijd. Ook positioneren we het onderwijs in Leiden samen met Gemeente Leiden, Het LEF (Leiden Education Fieldlab), Stichting Proo, Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden SCOL, mboRijnland e.v.a.

We halen veel congressen naar de stad, zoals het ESOF congres waardoor we in 2022 een jaar lang European City of Science zijn, organiseren de Leidse regio met Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar, Leiderdorp, Katwijk, Zoeterwoude als een Stad van Ontdekkingen met een Streek van Verrassingen en een Zee aan mogelijkheden en laten samen met de Leidse studentenverenigingen zien dat Leiden de leukste studentenstad van Nederland is! StudentenStad, samen dus.Tussendoor zorgen we voor een gastvrije ontvangst voor bezoekers met de VVV Leiden, doen we aan productontwikkeling zoals de Young Rembrandt Studio, steunen we ondernemers samen met Centrummanagement Leiden middels de Trakteer jezelf op Leiden campagne, vieren de cultuur in Leiden samen met Cultuurfonds Leiden en trekken samen met de Leidse musea en hotels op in nationale cultuurcampagnes.

Alles wat we doen is gericht op de doelgroepen Bewoners, Bedrijven, Talenten en Bezoekers, met als doel welzijn en welvaart in Leiden te vergroten. We doen dus veel. Te veel? Nee, want we doen het samen met onze partners. We doen het samen met jullie! Met ruim 100 verschillende bedrijven, instellingen en ondernemingen werken we samen in de verschillende projecten en precies daar zit de kracht! Altijd alles samen. Daarom: LEIDEN&PARTNERS!

LEIDEN&PARTNERS 071 516 09 90 info@leidenenpartners.nl
aanmelden  |  afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: