Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.

Update september 2021

 

Chantals Beauty Camper

Het RTL 4 programma Chantals Beauty Camper bezocht deze zomer onze mooie stad. Pieterskerk Leiden bood de ideale setting! Met plezier heeft Leiden Marketing hierbij ondersteund. De aflevering van 1 september nog niet gezien? Bekijk hier de beelden van Leiden terug op RTL XL.

We zijn er Bijna!

Prachtige beelden van Leiden en Katwijk in de tweede aflevering van het reisprogramma We zijn er Bijna. Ruim 1,3 miljoen mensen hebben, samen met de reizigers, Leiden en Katwijk mogen ontdekken! Heb je de aflevering gemist? Kijk ‘m hier terug vanaf minuut 22:45.

Welkom Fani

Fani Sipakis is deze week gestart als stagiaire Communicatie & PR. Fani studeert Toerisme Management AD aan de BUAS University of Applied Sciences in Breda en heeft voor haar stageperiode tijdelijk een plekje in Leiden gevonden. Ze gaat zich tijdens haar stage onder andere bezighouden met de Stad van Ontdekkingen socialmediakanalen, websitecontent en Google Analytics. Welkom!

Welkom Alessia

Alessia van Rooij studeert Toerisme Management AD aan de BUAS University of Applied Sciences in Breda en is deze week gestart als stagiaire Communicatie & PR. Voor de komende vijf maanden heeft zij Oisterwijk ingeruild voor een mooie plek in hartje Leiden. Tijdens haar stage zal zij zich voornamelijk bezighouden met Lekker Bezig Leiden, de studentennieuwsbrief en Trakteer jezelf op Leiden. Succes Alessia!

Zelf Uitagenda activiteiten invoeren

Sinds kort is het mogelijk om zelf een activiteit in te voeren in de Uitagenda via het aanmeldformulier! Organisatoren kunnen zelf handmatig activiteiten toevoegen. Na ontvangst wordt er gekeken of de activiteit voldoet aan de plaatsingsvoorwaarden en volgt er een redactieronde. Je ziet je evenement gratis terug in de online Uitagenda!

Uitreiking goede voorbeeldjes

Als afsluiter van de jongerencampagne Lekker Bezig Leiden worden er op woensdag 29 september 10 goede voorbeeldjes uitgereikt aan jongeren die in de afgelopen Coronatijd ‘lekker bezig zijn geweest’. Deze genomineerde jongeren ontvangen uit handen van wethouders Damen en Dirksen hun eigen 3D geprinte beeldje als dank voor hun inzet.

Congres delegate flyer

Het Leiden Convention Bureau heeft een flyer gecreëerd, gericht op de bezoekers van congressen. De flyer inspireert en laat delegates zien wat er nog meer te doen is op hun congresbestemming. Hiermee worden delegates verleid om hun bezoek te verlengen. Bekijk de nieuwe flyer hier.

Nieuwe trainee LCB

Eind augustus is Jorg Haenen begonnen als trainee bij het Leiden Convention Bureau. Jorg studeert European Studies aan de Haagse Hogeschool. De komende vijf maanden ondersteunt hij met de communicatie en events van het Leiden Convention Bureau. Welkom Jorg!

Credits: Richard Steenvoorden

Streek van Verrassingen Facts

Media wordt tot eind oktober in het Pop Up Streekhuis ontvangen dit jaar. Vanuit deze locatie bezoeken zij stad en regio met een op maat gemaakt programma, passend bij hun lezersdoelgroep. Weten wat het resultaat is tot nu toe? Bekijk hier de factsheet!

Welkom Dyan

Dyan van der Vooren studeert Business Studies aan de Hogeschool Inholland van Den Haag met als afstudeerrichting 'Marketing'. Ze gaat aan de slag als stagiaire City- & Regiomarketing en ondersteunt bij verschillende marketingtaken voor de Streek van Verrassingen, maar ook de museumfolder en het Inspiratiemagazine. Succes Dyan!

Welkom Iris

Iris Scholten studeert Toerisme Management AD aan de BUAS University of Applied Sciences in Breda. Momenteel zit ze in haar tweede jaar en is deze week gestart als stagiaire City- & Regiomarketing. Iris gaat ondersteunen bij marketingactiviteiten voor Katwijk en bij diverse persreizen. Welkom Iris!

Eerste fysieke Meet & Mingle

Donderdag 2 september organiseerde het ECL de eerste fysieke Meet & Mingle van 2021 bij het Hilton Garden Inn. Voor veel van de 35 gasten was dit hun eerste sociale evenement in Nederland. Na de isolatie van het afgelopen jaar was het geweldig om iedereen te zien netwerken. De volgende Meet & Mingle is op 7 oktober.

  

Welkom Neringa

Medio augustus is Neringa Rekasiute begonnen als stagiaire bij het Expat Centre Leiden. Neringa komt uit Litowen en studeert International Business aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ze volgt haar minor in International Marketing en ondersteunt t/m januari 2022 het ECL met o.a nieuwsbrieven, websitecontent en de organisatie van evenementen. Welkom!

Leiden in de Media

Leiden Marketing 071 516 09 90 info@leidenmarketing.nl
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: