Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.

Update mei 2021

 

Toerisme in regeerakkoord

15 citymarketing organisaties, waaronder Leiden Marketing, stuurden half april een brandbrief aan informateur Tjeenk Willink. Als de coronacrisis iets duidelijk maakt, is het ‘t grote sociale, maatschappelijke én economische belang van deze sector. De oproep vraagt een Toerisme Paragraaf in het regeerakkoord op te nemen, waarmee het belang van de bezoekerseconomie wordt onderstreept voor onze ondernemers, musea en bewoners! Lees meer.

Verbeterde website

Wie leiden.nl regelmatig bezoekt, is het al opgevallen. De site heeft een andere look & feel gekregen in lijn met de algemene Stad van Ontdekkingen huisstijl. Minder tekst, meer beeld, gebruiksvriendelijker en bovenal ook mobielvriendelijk. Een must want ruim 60% bezoekt onze site via de mobiele telefoon! Met de update is ook de Uitagenda verbeterd. Samen met partners in de stad wordt nog hard gewerkt aan optimalisatie van de Uitagenda. Binnenkort meer! Bezoek www.visitleiden.nl.

Werken aan herstel

In mei en juni kan niemand meer om Leiden heen. Vanuit de Trakteer jezelf op Leiden campagne straalt de stad in een 4-pagina grote special in de juni editie van SPOOR. Eind mei staat Leiden te pronken met 6 pagina’s in de Margriet, vanuit de DPG Media samenwerking. En ook PLUS magazine wijdde een mooie special aan de stad. Leiden staat de komende twee maanden in de etalage!

Leiden in de finale van...

Leiden staat met de digitale opening van het Pilgrimjaar2020 in de categorie PR en Mediawaarde in de finale van de Gouden Giraffe Event Award! De prijs is een erkenning voor impact, effectiviteit, creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit. En bovenal, de meerwaarde voor onze stad. In de week van 17 mei worden de winnaars bekendgemaakt! Stemmen voor de publieksprijs kan al via: www.gouden-giraffe.nl.
 

Magazine Proef de Streek op de mat

Bij ruim 200.000 huishoudens binnen een straal van 15 km valt het ‘Proef de Streek’ magazine op de mat. Een gratis “meemaakmagazine” dat vol staat met leuke tips, inspiratie en uitjes in de eigen streek, een Streek van Verrassingen. Het magazine is juist nu – een periode waarin een groot deel van Nederland in eigen regio recreëert of verblijft - een welkome bron van inspiratie. Bekijk het 'm hier ook online!

Streekvanverrassingen.nl

Niet alleen via het magazine ontvangen regiobewoners tips over een dag uit in eigen omgeving, via de net gelanceerde website streekvanverrassingen.nl is nog meer inspiratie te vinden. Van leuke nieuwe hotspots, vaarroutes en een bezoek aan de pluktuin tot aan nieuwkomers in de horeca of streekproducten. Een actueel, fris aanbod van activiteiten in eigen land en regio. Op de site staan ook tips van media die de regio bezoekt.

Pop-Up Streekhuis is er weer!

In onze Streek van Verrassingen is ook dit seizoen weer het Pop-Up Streekhuis te zien. Het streekhuis start drie weken op Landgoed Kasteel Oud-Poelgeest en reist door naar o.a. de Hortus, Museum Volkenkunde, Brasserie Buitenhuis, Kasteel Duivenvoorde en Duinrell. De plek biedt inspiratie voor toevallige bezoekers, maar is tegelijkertijd het zomerse onderkomen van tal van journalisten en influencers. Ook meedoen aan persreizen? Meld je dan aan via info@streekvanverrassingen.nl.

ECL Corporate en Expat flyer

Het ECL heeft twee nieuwe flyers uitgebracht. De corporate flyer legt uit hoe het ECL bedrijven en HR medewerkers kan ondersteunen met het aannemen van internationale werknemers. Voor expats is er de expat flyer, die expats op de hoogte brengt van alle manieren waarop het ECL expats kan helpen tijdens hun verblijf in de Leidse regio. Bekijk ze hier!

  

Eerste Meet&Mingle 2021

Expat Centre’s Meet & Mingle in april bood internationals in de regio de kans elkaar te ontmoeten - vooral belangrijk na deze periode van corona-isolement! We kregen veel positieve feedback van de deelnemers, die een quiz over Leiden kregen en tijd om te praten in “breakout rooms”. Denk je dat je Leiden kent? Probeer de quiz zelf!

Leiden in de Media

Leiden Marketing 071 516 09 90 info@leidenmarketing.nl
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: