Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.

Update maart 2021

 

StudentenStad werken samen

Vorige week is opnieuw het Strategisch Partnerschap ‘StudentenStad’ ondertekend door de MASCQ-verenigingen, Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV), wethouder Paul Dirkse en directeur van Leiden Marketing Martijn Bulthuis. De ondertekening vond op ludieke wijze plaats in het Singelpark. Trots op deze unieke samenwerking tussen de Leidse studenten en de stad. Bekijk hier de timelapse en lees meer.

Lekker Bezig Leiden!

De jongeren in Leiden zijn nog steeds lekker bezig. De jongerencampagne bedoeld om jongeren perspectief te geven en te bedanken voor goed gedrag blijft inspelen op de behoeftes van jongeren door ze te betrekken in de planvorming. Een mooi initiatief van de Gemeente Leiden i.s.m Leiden Marketing. Wat wordt de volgende stap? Bekijk hier Lekker Bezig Leiden tot nu toe.

Nieuwe congressen

Het Leiden Convention Bureau is achter de schermen druk bezig om 2022 te vullen met congressen en wetenschappelijke bijeenkomsten. Verschillende nieuwe congressen zijn succesvol in Leiden geland, zoals de International Conference In the Spirit of Lyot, vernoemd naar de astronoom Bernard Lyot, en de European Conference of Science Journalist. Meer informatie en een up-to-date overzicht is te vinden in onze congresagenda.

Nieuwe collega

Oud stagiaire Daniël op den Buys is deze week gestart als Medewerker Congresacquisitie & Events bij het Leiden Convention Bureau. Na het eerste contact met Lize de Klerk helpt hij met alles wat nodig is om het congres daadwerkelijk in Leiden te laten plaatsvinden. Daarnaast is Daniël degene die de relaties onderhoudt met onze partners in Leiden. Welkom (terug) Daniël!

Samenwerking VVV en Het Leidse Winkeltje

De VVV Leiden is een samenwerking gestart met Het Leidse Winkeltje. In de reeds bestaande webshop is het kopje VVV Shop toegevoegd, waar je onder meer alle populaire wandel- en fietsroutes vindt. Hiermee kan er nu ook bij de VVV Leiden gebruik worden gemaakt van het huidige click & collect systeem! Bezoek de webshop.

Inspiratie voor straks

Vlaamse journalisten en influencers ontvangen komende week een voorproefje op hun bezoek aan Leiden; een groene vingers pakket met zaden en andere producten vanuit de Hortus botanicus Leiden om thuis een groene oase te creëren. Natuurlijk met de uitnodiging om na de lockdown zelf de groenste oase van Leiden en ook het nieuwe Singelpark te bezoeken. Zo houden we de banden met onze persrelaties warm in tijden dat we ze zelf niet fysiek kunnen verwelkomen.

Expat Essentials Booklet

Het nieuwe Expat Essentials Booklet van het Expat Centre Leiden is uit! Het boekje bevat alle belangrijke informatie voor internationals: van onderwijs tot gezondheidszorg, van feestdagen tot openbaar vervoer, en meer. Nieuwkomers in de Leiden regio die zich via het Expat Centre inschrijven krijgen dit boekje mee, maar zeker ook handig voor iedereen die al langer in de Leiden regio woont.

Tax-Day en Housing Webinar

Op 11 maart organiseert het ECL In samenwerking met HBK Expat Consultants een online presentatie met aanvullend persoonlijk belastingadvies. Op 18 maart is er een Housing webinar in samenwerking met Expat Mortgages. Deze en meer geplande evenementen zijn te vinden op expatcentreleiden.nl.

Meer expertise voor internationals

Ondanks en juist tijdens COVID-19 blijft steun aan expats en bedrijven belangrijk. Heel fijn dat we samen met steeds meer partners ondersteuning aanbieden in wel 18 verschillende categorieën! Bekijk het volledige overzicht van onze partners hier.

Leiden in de Media

Leiden Marketing 071 516 09 90 info@leidenmarketing.nl
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: