Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.

Update januari 2021

 

140.000 euro aan Trakteerkaarten

In 2020 zijn er ruim 8.000 trakteerkaarten verkocht met een omzet van bijna 140.000 euro. De kaart, die begin juni vorig jaar geïntroduceerd werd door Leiden Marketing en Centrummanagement Leiden is alleen te verzilveren bij ondernemers in Leiden. Daarmee wordt direct de Leidse ondernemer gesteund. In 2021 wordt ingezet op nog meer verkoop. Meer weten? Ga naar leiden.nl/trakteerkaart.

Lekker Bezig Leiden!

De Lekker Bezig Leiden campagne bedankt jongeren in Leiden voor de dingen die ze wel goed doen! En dat is behoorlijk wat. Onder regie van Leiden Marketing is in samenwerking met de Gemeente Leiden, jongeren zelf en partner - en jongerenorganisaties de campagne #lekkerbezigleiden van start gegaan. In de campagne waarin jongeren de hoofdrol spelen wordt juist gekeken naar goede voorbeeldjes en interactie met jongeren. Lees erover op www.lekkerbezigleiden.nl!

Kom samen op De Leidse Burcht

Om jongeren perspectief te bieden is half december het online platform De Leidse Burcht gelanceerd. Inmiddels weten vele jongeren en organisaties hun weg te vinden naar De Leidse Burcht. Er vinden activiteiten en streams plaats door musea, er worden fortnite battles, pubquizzen, debatten, kookworkshops en meer georganiseerd. Weten wat De Leidse Burcht voor jou kan betekenen? Neem contact op via info@deleidseburcht.nl.

Q&A livestream Leiden2022

Op donderdag 4 februari van 16:00 - 16:30 uur organiseert Leiden2022 een Q&A livestream. Tijdens deze livestream wordt een update gegeven van het programma; Lucien Geelhoed vertelt je meer over het 365-dagen-programma. Daarnaast is er ook ruimte voor Q&A's met Meta Knol en Lucien Geelhoed. Houd de socials van Leiden2022 in de gaten voor meer informatie.

Nieuwe website Katwijk

Ook in 2021 kiest VVV Katwijk voor de samenwerking met Leiden Marketing. Eind 2020 is www.vvvkatwijk.nl online gegaan, met informatie en inspiratie voor een dag of meerdaags bezoek. Deze drietalige website is er voor de regiobewoners, nationale en internationale bezoeker.

Leiden in de Media

Leiden Marketing 071 516 09 90 info@leidenmarketing.nl
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: