Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Update april 2018

Nieuwe medewerker

Na jarenlang Publiciteit & Marketing voor de artiesten van Bunker Theaterzaken en het Leids Cabaret Festival gedaan te hebben, start Marlijn Kok per 1 mei bij Leiden Marketing. Zij zal zich als marketeer o.a. bezig houden met het themajaar Rembrandt & De Gouden Eeuw (2019), werkzaamheden verrichten voor Cultuurfonds Leiden en samen met Michaël Roumen als project coördinator invulling geven aan Het Pilgrimjaar (Mayflower 400) in 2020.
Welkom Marlijn!

Filmopnames Mayflower400

Volgende week staan er opnames gepland om Leiden & Delfshaven toe te voegen aan het reeds door de UK uitgebrachte filmproduct.
De uiting wordt vooral ingezet voor touroperators, maar zal ook in verkorte versie beschikbaar komen voor social media. De opnames vinden onder meer plaats bij het American Pilgrim Museum, Erfgoed Leiden, Pieterskerk en Jean Peseijnhof.

Vers van de pers!

Deze maand komen er twee nieuwe brochures uit: de museumfolder met actuele en nieuwe tentoonstellingen en de City Guide (oplage 50.000) met tips voor restaurantjes, winkelen en andere leuke activiteiten. Beide uitingen worden zowel lokaal als regionaal gedistribueerd. Klik door voor de bladermodules!
City Guide
Museumfolder

Leiden, de bakermat van de Hollandse tulp

I.s.m. Keukenhof en Hortus botanicus Leiden is er voor het eerst een flyer gemaakt waarin de drie partijen met hun verhaal aan elkaar verbonden worden. De drietalige flyer wordt verspreid in een oplage van 10.000 via de VVV, Keukenhof, diverse informatiepunten en de Hortus
 
 lees verder

Welcome in Leiden!

Leiden wordt weer veelvuldig aangedaan door diverse media. Van individuele journalisten uit Duitsland tot Italiaanse bloggers. Of de groepspersreis vanuit de UK, speciaal voor het Rembrandt & De Gouden Eeuw jaar. We zijn er lekker druk mee! We willen al onze partners bedanken voor de fijne samenwerking, we krijgen ongelofelijk veel support om het programma geregeld te krijgen! We kijken uit naar alle mooie artikelen en zullen deze natuurlijk met iedereen delen.

Niet te missen: Expat Essentials

Wie overweegt zich in Leiden te vestigen, kan deze uitgave niet missen! Expat Essentials helpt internationals op weg binnen de Leidse regio en staat boordevol informatie over Leiden, de regio, huisvesting, studie, schoolkeuzes en meer. Elke international die zich inschrijft bij het Expat Centre Leiden ontvangt een exemplaar. Tevens is er op expatcentreleiden.nl een bladermodule beschikbaar.
 lees verder

Leiden on Tour

Op dinsdag 27 maart vond Leiden on Tour plaats. Een evenement georganiseerd voor secretaresses en managementondersteuners van het LUMC en Leiden Bio Science Park. Deze eerste editie vond plaats in het LUMC op het Boerhaaveplein. Leiden ‘on tour’ is een aanvulling op het huidige aanbod van de inspiratiedagen. In plaats van de doelgroep mee op stap te nemen door Leiden, gaat Leiden Convention Bureau met partners naar beoogde doelgroep. 
 lees verder

Stad + Kust

De tweede editie van het Stad + Kust magazine wordt volgende week huis aan huis verspreid in een oplage van 200.000 stuks. In dit magazine profileert Leiden zich met buurgemeenten als stad met vele recreatieve mogelijkheden dit voorjaar en in de zomer. Lees hier alvast het digitale exemplaar.
 lees verder

Leiden Waterstad 2018

Dit jaar staat Leiden in het teken van water! Volop activiteiten en evenementen op en om het water. Van ‘Schemerstad’ (18-20 mei) en een cultureel festival op 15 juli tot Sail Leiden (27-29 juli) en meer. Via een on – en offline campagne in Nederland en regio wordt bekendheid gegeven aan o.a. de Leidse evenementenkalender, hotspots aan het water en vaarroutes. Ga naar leiden.nl/waterstad voor meer informatie of mail dorien@leidenmarketing.nl.

Advertentie op de citymap?

Eind april drukt Leiden Marketing 200.000 nieuwe city maps (stadsplattegronden) voor het komende jaar. De city map wordt regionaal verspreid via ruim 200 distributiepunten als VVV’s, hotels, musea een meer. Bereik het grote publiek via een advertentie op deze kaart voor € 1.599. Dat is € 0,008 per kaart! Neem bij interesse voor 15 april contact op met dorien@leidenmarketing.

Nieuwe partners

Blij zijn wij met de volgende nieuwe partners:

Stoomtrein Katwijk Leiden

Marina Rijnsburg
De Branderij zalen & Restaurant de Gaanderij
Dutch Photo Trek
Bob on Board
Eltax Taxi
Het Leidse Winkeltje 

Leiden in de media 

 lees verder

De volgende LM Update verschijnt begin mei 2018.
Leiden Marketing 071 516 09 90 info@leidenmarketing.nl
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres:
marketing@leidenmarketing.nl