Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Update 

Voortzetting samenwerking Student&Stad

Ook dit studiejaar (2016-2017) wordt er nauw samengewerkt tussen de studenten van de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV), de vijf grote Leidse studentenverenigingen, L.S.V. Minerva, L.V.V.S Augustinus, SSR-Leiden, V.S.L. Catena en A.L.S.V. Quintus, Gemeente Leiden en Leiden Marketing. Het doel van de samenwerking is een betere verbinding tussen de studenten en de stad. Een concreet voorbeeld is de lopende actie van de PKvV om straatnaambordjes weg te geven aan studenten en andere inwoners die zich actief inzetten voor hun straat. Kijk voor meer voorbeelden op: http://bit.ly/2lMGk5g

Save the date 5 april!

De eerstvolgende editie van het Leidsche Plein - onze vaste partnerbijeenkomst die gekenmerkt wordt door discussie, kennisdeling, actualiteit, verbinding en inspiratie, staat in het teken van een speciale en verrassende regio-editie. Deze editie vindt plaats op woensdag 5 april in CORPUS 'Reis door de Mens' van 14.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur). Reserveer de datum alvast in je agenda of meld je nu direct al aan.

Leiden Marketing support KWF, ren je ook mee?

TEAM KWF is een unieke hardloopervaring met een sportief en goed doel. Een ervaring die je deelt samen met je collega’s, want jullie gaan samen de uitdaging aan: het lopen van een afstand tijdens de Leiden Marathon met als doel fondsen te werven voor kankeronderzoek. En dat is nog steeds heel hard nodig. Ren je ook mee? Kijk voor meer informatie op: https://www.visitleiden.nl/nl/nieuws/ren-voor-het-leven-en-tegen-kanker

De nieuwe beeldbank van Leiden is af!

Leiden Marketing beschikt over een online beeldbank. Hier is rechtenvrij beeldmateriaal van Leiden te downloaden voor eigen gebruik met redactionele doeleinden. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en werkt met hoofdstukken en tags. Via de zoekfunctie bovenin kun je eenvoudig navigeren en beelden delen met bijvoorbeeld collega’s. Ook toegang hebben tot de beeldbank? Stuur een mail naar yildiz@leidenmarketing.nl.

Dag van de Citymarketing

Op 14 februari vond in Den Bosch de Dag van de Citymarketing plaats, een dag waar city marketeers elkaar ontmoeten, kennis delen en ervaringen uitwisselen. Hier werd ook de jaarlijkse Citymarketing Award uitgereikt, waarop 5 genomineerden kans maakten. Naast Leiden waren dat Den Bosch, Groningen, Ede en Den Haag. Helaas viel Leiden met de ‘T.rex ontdekt’ campagne niet in de prijzen, maar trots waren we toch al! De grote winnaar Den Bosch, ging met de campagne rondom het J. Bosch jaar met zowel de jury – als de publieksprijs naar huis!

Vooruitblik 2017

Bijna lente en het kriebelt! Leiden Marketing is druk bezig mooie projecten tot bloei te brengen. Op de agenda staan:

  • Marketingcampagne Signature Festival
  • Marketingcampagne themajaar 'Mondrian to Dutch Design'
  • Leidsch College Vlaamse markt
  • Marketingcampagne Kust + Cultuur op de Duitse markt
  • Deelname aan het M&I Forum
  • De ambassadeursbijeenkomst
  • Het networking dinner in Brussel
  • Deelname aan de IMEX in Frankfurt

En nog veel meer! Vragen over een van de projecten? Neem gerust contact met ons op via info@leidenmarketing.nl

Leiden in de media

Leiden Marketing 071–5160990 info@leidenmarketing.nl www.leiden.nl

    
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: marketing@leidenmarketing.nl