Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Update april 2015
Signatures, Cultuurweken Leiden

Dit jaar vinden de Signatures, Cultuurweken Leiden plaats van 22 mei tot en met 7 juni. Leiden is opnieuw het decor van de negen evenementen die in deze periode plaatsvinden. Van Leidse Hofjesconcerten en Museumnacht tot SummerJazz en de Leidse Olympus; de stad ademt cultuur in deze periode! 

Er wordt een regionale en landelijke campagne opgetuigd met mupi's en vlaggen in de stad, programmaboekjes, een printcampagne en een bijlage bij diverse kranten. 

Bekijk het programma...
Nieuwe cityguide
Vorige week is de nieuwe Leiden cityguide verschenen. Een handzaam en informatief boekje voor de bezoeker aan Leiden, met volop info en mooie beelden om te inspireren voor een dagje of weekendje Leiden. Door de uitklapbare plattegrond inclusief drie wandelroutes kan iedereen gemakkelijk zijn of haar weg vinden en Leiden ontdekken. De gratis cityguides worden breed verspreid in Leiden en regio. 
Bekijk de cityguide...
Leidsche Plein 
Op donderdag 5 maart vond het eerste Leidsche Plein van 2015 plaats. In de Nieuwe Energie kwamen 60 partners uit de stad bijeen tijdens deze enerverende bijeenkomst. 
Lees het volledige verslag en de Leiden FFWD...
Ambassadeursnetwerk groeit!
Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van congresambassadeurs op 7 april in de Pieterskerk zijn 24 nieuwe leden geïnstalleerd. Dit brengt het netwerk op een totaal van 80 ambassadeurs. Het op initiatief van Leiden Convention Bureau opgerichte netwerk, heeft als doel Leiden als (inter) nationale congresdestinatie verder uit te bouwen. Mede dankzij dit netwerk steeg het aantal congresdagen in 2014 met 16% ten opzichte van 2013 (21 internationale congressen, 10.250 congresdagen en een spin off van 3 miljoen euro). 
 Lees verder...
Leiden.nl 2.0
Mooie, grote beelden, een nieuwe structuur, een duidelijke scheiding tussen de gemeentelijke en de toeristische website, een aparte website voor Leiden Convention Bureau; Leiden Marketing is druk bezig met het nieuwe leiden.nl! De nieuwe website richt zich volledig op de bezoeker aan Leiden, zowel de toerist als de inwoner van Leiden die wil weten wat er te doen is in de stad. De uitagenda krijgt een prominente rol. De website van Convention Bureau wordt verrijkt met een venue finder.
Leiden in Le Parisien
Via het NBTC komen regelmatig persaanvragen binnen. Zo ook van een journalist voor de weekendbijlage van de Parijse krant Le Parisien (oplage: 300.000). Het drie pagina tellend artikel richt zich op het gebied tussen Den Haag en Haarlem met Leiden en de Keukenhof daar tussenin. 
 Bekijk het artikel...
Volg Leiden Marketing op Twitter
Leiden Marketing is ook te volgen via Twitter. Volg ons en blijf op de hoogte van onze marketingactiviteiten, maar ook van nieuws van partners, economische cijfers en zakelijke artikelen! Via @OntdekLeiden posten we toeristische en culturele informatie. 
Volg @LeidenMarketing...
Nacht van Kunst & Kennis 2015

Dit jaar vindt de Nacht van Kunst & Kennis plaats op zaterdag 19 september! Het belooft een nóg spannender en grotere editie te worden, dus noteer het alvast in je agenda.

Leiden Marketing     071-5160990     info@leidenmarketing.nl www.leiden.nl

  
Stuur door | Aanmelden | Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: rosalie@leidenmarketing.nl