Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Update januari 2015
Leiden in Lomo

Op 5 februari organiseert Leiden Marketing een inspiratiedag voor organisatoren van congressen en zakelijke evenementen. Als uitnodiging ontvingen de organisatoren een opvallende rode box met een lomografie camera.

Met deze camera maak je foto's met een vintage look, Instagramstijl, zonder dat je daar een aparte filter voor nodig hebt. Op de inspiratiedag krijgen de deelnemers een lomografie workshop en kunnen ze Leiden in Lomo vastleggen. Hiernaast bezoeken ze uiteraard ook een aantal locaties. Door deze direct mailing actie, valt Leiden op en hopen we op een hoge opkomst.

Bekijk het programma...
Marketingplan en Partnerplan 2015
Zowel het Marketingplan als het Partnerplan 2015 zijn gereed en worden binnenkort aan alle partners verstuurd. In het Marketingplan staan de activiteiten en aandachtspunten van Leiden Marketing voor volgend jaar, maar ook nieuwe ontwikkelingen. In het Partnerplan vindt u informatie hoe u via de partnerpakketten kunt aanhaken bij de activiteiten van Leiden Marketing.
Bekijk alvast de digitale versies van het Marketingplan en het Partnerplan...
Rembrandtwandeling in nieuw jasje
VVV Leiden verkoopt al jaren met veel succes de stadswandeling 'In het voetspoor van de jonge Rembrandt'. Middels deze wandeling lopen bezoekers in het Leiden van Rembrandts jeugd. Dit tweetalige boekje was toe aan een update en is in het Ontdek Leiden jasje gegoten. Dit is ook geheel in lijn met het product 'Leiden, geboortestad van Rembrandt' waar Leiden Marketing meer op gaat inzetten.
Bekijk de digitale versie...
 
Leiden Convention Bureau in
Leidsch Dagblad

Het Leidsch Dagblad heeft onlangs Yvonne Kret, marketeer van Leiden Convention Bureau, geïnterviewd over het succesverhaal van Leiden als congresstad. Het ambassadeursnetwerk bestaat al uit 75 hoogleraren en andere prominenten uit de kennissector en het bedrijfsleven en dit jaar vinden wederom twee internationale congressen plaats in Leiden.

Lees het volledige interview...
Facebook Ontdek Leiden
Leiden Marketing heeft een paar maanden geleden de Ontdek Leiden Facebookpagina nieuw leven ingeblazen en de resultaten mogen er zijn! Het bereik groeide met 1065% en het 'engagement' groeide procentueel naar bijna 12% en in absolute aantallen met 1244%. Sommige berichten doen het zo goed dat ze per bericht ruim 2.000 mensen bereiken! De komende maanden bouwen we door op dit succes door het maandelijks opstellen van een contentplan met terugkerende thema's die likes, reacties en shares uitlokken.
Like Ontdek Leiden op Facebook
 
 
Leiden in VaarTV

Dat Leiden vaarstad bij uitstek is, was te zien in de aflevering van VaarTV van zaterdag 17 januari! Een leuke aflevering die begint in Warmond en zo de waterrijke regio meepakt. Mede mogelijk gemaakt door Leiden Marketing en Gemeente Leiden.

Bekijk de aflevering terug...
Gevelkunst Carthago
Aan de Stationsweg is een mooie bestickering van de tentoonstelling Carthago verschenen. Het kunstwerk van beeldend kunstenaar Dominic Brown is een initiatief van het Rijksmuseum van Oudheden, Cultuurfonds Leiden, Ymere en Leiden Marketing. Brown liet zich inspireren door de beelden en mozaïeken die momenteel te zien zijn in de tentoonstelling 'Carthago' in het Rijksmuseum van Oudheden. Deze artistieke en kleurrijke collage beslaat alle ramen van de hoge gevel van Stationsstraat 46. 
 
Leiden-boekje bij de Margriet

In december heeft Leiden Marketing bij de Margriet een Leiden-bijlage uitgegeven. Dit boekje werd meegeniet in de Magriet en viel zo bij alle lezeressen op de deurmat. Met informatie over Leiden als destinatie voor een dagje of weekendje weg, inclusief hotelarrangementen, is het een mooi bewaarexemplaar geworden! Het boekje had een oplage van 170.000 exemplaren en is verspreid bij alle Margriet lezeressen in Nederland. De Margriet heeft een bereik van 1,5 miljoen vrouwen.

Bekijk de digitale versie...
Volg Leiden Marketing op Twitter
Leiden Marketing is ook te volgen via Twitter. Volg ons en blijf op de hoogte van onze marketingactiviteiten, maar ook van nieuws van partners, economische cijfers en zakelijke artikelen! Via @OntdekLeiden posten we toeristische en culturele informatie.
Volg @LeidenMarketing
 
 
Leiden Marketing     071-5160990     info@leidenmarketing.nl www.leiden.nl

  
Stuur door | Aanmelden | Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: rosalie@leidenmarketing.nl