Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Update januari 2018

Groot zomerfestival 2018 in de maak

Samen met Cultuurfonds Leiden is er een nieuw plan voor culturele evenementen in Leiden waarmee we het culturele aanbod voor de stad willen versterken, verbreden en door ontwikkelen. Het hoogtepunt van de culturele programmering in de regio Leiden vindt plaats op zondag 15 juli met een groot zomerfestival op het water. 
 lees verder

Nauwe samenwerking Leids Cabaret Festival

De komende weken staan vol in het teken van het Leids Cabaret Festival, waarmee een nauwe samenwerking is aangegaan. Vanaf morgen start de kaartverkoop en ondertussen kleurt de stad met banieren, wordt social ingezet, mailingen verstuurd en kan niemand meer om dit zo belangrijke festival heen. 
 lees verder

Congresambassadeurs bezoeken Weihnachtsoratorium

Het College van B&W nodigde traditiegetrouw de congresambassadeurs weer uit voor het Weihnachtsoratorium in de Pieterskerk. Voorafgaand dankte burgemeester Lenferink de ambassadeurs voor hun inzet. Tevens een mooi moment om stil te staan bij het succes van ESOF in 2020. Dan is Leiden, 'European City of Science’ in 2022 en de komst van de EMA naar Nederland.  
 

Vlaamse media bezoekt winters Leiden

Vijf mooie Vlaamse titels waaronder Libelle, Feeling en Goed Gevoel bezochten tijdens de Winter Wonder Weken onze mooie stad. Een aantal artikelen is al verschenen (zie Leiden in de media) sommige verschijnen in het najaar. 

Toename Vlaamse toeristen bij VVV Leiden

Het aantal Vlaamse toeristen aan Leiden neemt toe. Dat is terug te zien in het bezoekersaantal aan de VVV en in de hotelbezetting. In de VVV komt 43% van de bezoekers uit het buitenland. 28% uit Leiden en regio en 29% uit de rest van Nederland. Van de buitenlandse bezoekers komt het gros uit België, Engeland en Duitsland 

Vakantiebeurs 2018

Samen met de kustplaatsen Katwijk en Noordwijk profileert Leiden zich in het Holland Paviljoen tijdens de Vakantiebeurs deze week als regiobestemming. De beurs ontvangt jaarlijks 100.000 bezoekers die op zoek zijn naar inspiratie voor korte en lange reizen. Met het regiomagazine Stad & Kust, uittips en de museumfolder worden bezoekers voorzien van informatie. De Vakantiebeurs is te bezoeken tot en met 14 januari. 

Succesvol jaar voor Expat Centre Leiden

Het ECL is pas een jaar geleden begonnen met de gemeentelijke inschrijvingen, en heeft in 2017 al veel kunnen doen voor internationals en expats. Manager Corine van der Ceelen blikt in dit artikel terug op het afgelopen jaar en spreekt de ambities uit voor de  komende tijd.
 lees verder

Leiden in de media 

 lees verder
De volgende editie verschijnt weer begin februari
Leiden Marketing 071 516 09 90 info@leidenmarketing.nl
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: