Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Update december 2017

Terugblik Leidsche Plein

Eind november vond er wederom een inspirerend Leidsche Plein plaats in het vernieuwde Trianon theater in Leiden. In de Newsroom een update van de huidige en nieuwe plannen van Leiden Marketing, dat dit jaar haar 10e verjaardag viert. Verschillende jaarthema’s werden toegelicht waaronder Rembrandt & De Gouden Eeuw in 2019 en Mayflower400 in 2020. Een uitgebreide, digitale terugblik wordt volgende week aan alle aanwezigen toegestuurd.
 

Leiden op IBTM World

Voor het vierde jaar nam Leiden Convention Bureau (LCB) eind november deel aan de internationale beurs IBTM World (International Business Travel & Meetings) in Barcelona, met zo'n 9.000 hosted buyers & visitors uit meer dan 70 landen. Het LCB had 28 afspraken met internationale congresorganisatoren. Meer en meer is Leiden te vinden als aantrekkelijk alternatief voor Amsterdam of andere grote Nederlandse steden. 
 

Nieuwe City Guide

De nieuwe city guide komt eraan met oplage van ruim 50.000 stuks! De City Guide biedt ruimte tot adverteren. Er zijn kwart, halve en hele pagina’s beschikbaar. De verkoop hiervan start in december. De gids wordt op diverse punten in de stad en in de regio gedistribueerd (via de VVV, informatiepunten, rederijen, musea, hotels en winkeliers) en is voor bezoekers verkrijgbaar. De gids is ook digitaal beschikbaar vanaf het eerste kwartaal van 2018. Interesse om te adverteren? Neem voor informatie contact op met: dorien@leidenmarketing.nl.

Marketing- en Partnerplan 2018

Het marketing – en partnerplan is twee weken geleden van de drukpers gerold! Binnenkort wordt er met iedereen een partnergesprek ingepland. Kun je niet wachten of wil je partner worden? Laat het ons weten via info@leidenmarketingplan.nl. 
 lees verder

Word partner van Expat Centre Leiden!

Wie interesse heeft in het bereiken van expats, internationals of internationale bedrijven in de Leidse regio, sluit zich aan bij het Expat Centre Leiden. Samen brengen wij een product of dienst onder de aandacht van deze interessante groep. Nog vragen? Stuur een mail naar partners@expatcentreleiden.nl. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheid tot het afnemen van een partnerpakket. 
 lees verder

Komst EMA belangrijk voor Leiden

De komst van het European Medicine Agency (EMA) naar Amsterdam kan van grote impact zijn op de Leidse regio. Zo is Leiden Marketing druk om samen met het Expat Centre Leiden te anticiperen op de komst van zo’n 900 buitenlandse gezinnen naar Nederland. De vestiging van EMA kan leiden tot vele nieuwe bedrijven in onze regio. Leiden speelt hier op in met slimme (online) marketing.

Leiden Marketing aan de slag voor LBSP

Per direct gaat Leiden Marketing aan de slag om het Leiden Bio Science Park (LBSP) (inter)nationaal te positioneren en vermarkten. Strateeg Lucien Geelhoed geeft gestalte aan de vorming van een LBSP business unit van waaruit Leiden Marketing de gebruikers van het park gaat verbinden aan de markt, lokaal, regionaal, nationaal en internationaal. De komst van het European Medicine Agency (EMA) in Amsterdam maakt het proces nog urgenter.

Stad + Kust #1 gelanceerd

Deze week viel bij zo’n 200.000 adressen het gratis regiomagazine Stad + Kust in de bus. Het magazine laat de regiobewoner kennismaken met activiteiten in de omgeving en staat vol met leuke uit tips, verrassende verhalen en winterse inspiratie. Stad + Kust verschijnt twee keer paar jaar en wordt bezorgd in de gemeentes Alphen aan de Rijn, Katwijk, Kaag & Braassem, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude. Lees verder voor de digitale versie van het nieuwe magazine.
 lees verder

Leiden in de media 

 lees verder

Wij wensen iedereen alvast hele fijne Kerstdagen en een goed Oud & Nieuw toe! De volgende LM Update verschijnt begin januari 2018.
Leiden Marketing 071 516 09 90 info@leidenmarketing.nl
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: