Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Update november 2017

500e BSN- inschrijving Expat Centre Leiden

Eind oktober behaalde Expat Centre Leiden haar 500e BSN inschrijving: de Turkse familie Isbilen, werkzaam bij Avery Dennison. Hiermee heeft Expat Centre Leiden de doelstelling voor 2017 gehaald.  Met de snelle ontwikkelingen van de afgelopen maanden, worden steeds meer internationals in de regio door het Expat Centre ondersteund.

Leiden in Sanoma-titels

De samenwerking tussen Sanoma, de Leidse musea, hotels en Leiden Marketing loopt nog steeds. Zo is onze stad weer zichtbaar in de Nouveau, Donald Duck en Margriet! Eind januari 2018 wordt de campagne geëvalueerd.

Leiden op WTM Londen

Op 6 en 7 november was Leiden partner in de stand van Mayflower400 UK tijdens de World Travel Market (WTM) in Londen! Samen met de UK werd de ‘pilgrim trail’ gepitcht bij internationale touroperators en media. Zo proberen we richting het pilgrimjaar 2020 de UK & Leiden in het reisaanbod op de Amerikaanse markt te krijgen. #Werkaandewinkel

Buren op bezoek

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december mogen we weer 4 tot 6 Vlaamstalige titels verwelkomen in Leiden. Op het lijstje staan de Vlaamse Libelle, Feeling, Knack en Plus evenals 2 online titels. Natuurlijk delen we de verhalen die eruit komen graag!

Rembrandt & The Golden Age 2019 

Tijdens de WTM werd in de Holland stand, samen met de partners Middelbrug, Dordrecht, Delft, Den Haag, Haarlem, Amsterdam en Hoorn & Enkhuizen een aftrap gegeven richting het Rembrandt & The Golden Age jaar in 2019. De voorbereidingen om internationaal zichtbaar te zijn richting de reisindustrie, media en consument zijn in volle gang!

Leiden op IBTM World

Leiden Convention Bureau neemt voor de vierde keer deel aan de internationale beurs IBTM World in Barcelona. Een vakbeurs voor organisatoren van congressen, meetings en incentives. IBTM World richt zich op internationale bedrijven, agentschappen en verenigingen. Er zijn potentiële klanten van over de hele wereld, maar het merendeel is Europese inkoper. Team Leiden bestaat uit Yvonne en Christianne (LCB) en Carmen en Kelly van ECC Leiden.
 

Leids College succesvol

Op donderdag 9 november vond het eerste Leids College Wetenschappelijke Congressen plaats. Een inhoudelijke middag met colleges over het financieren van congressen, het aantrekken van bezoekers en het omgaan met de regelgeving rondom sponsoring van medische congressen. Leiden Convention Bureau ambieert een reeks Leidse College in 2018 te organiseren.    

Leidsche Plein in Trianon

Al aangemeld voor het Leidsche Plein? Op donderdag 23 november praten wij je weer bij in het gerenoveerde Trianon van 9.30 tot 12.00. Het belooft een mooie editie te worden. Meld je snel aan via de link!
 lees verder

Leiden in de media 

 lees verder

De volgende LM Update verschijnt weer begin december
Leiden Marketing 071 516 09 90 info@leidenmarketing.nl
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: