Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Update oktober 2017

NRC Kennisbijlage

Heb je de NRC Kennisbijlage gezien die zaterdag 9 september verschenen is? De 12 pagina grote bijlage is een samenwerking tussen de Universiteit Leiden, Gemeente Leiden, Hogeschool Leiden, Leiden Bio Science Park en Leiden Marketing. Maar ook partners als Rijksmuseum Boerhaave, Naturalis Biodiversity Center en Brave New World werkten mee. Wij zijn trots op het resultaat! Lees de bijlage via de link.
 lees verder

Nacht van Kunst & Kennis succesvol!

De 5e editie van de Nacht van Kunst & Kennis trok dit jaar ruim 3.500 bezoekers die genoten van meer dan 100 acts. Voor het eerst werden activiteiten gebundeld rondom het Rapenburg, maar ook het betrekken van het Pieterskerkplein bleek een succes. Wel wordt er volgend jaar gekeken naar het terugbrengen van de wachtrijen en het vergroten of toevoegen van locaties.

De &Cultuurkaart is booming!

Met alle inschrijvingen tijdens de El Cid-week, bereikt de &Cultuurkaart een nieuw hoogtepunt met ruim 5.000 studenten! Studenten die lid zijn van een Leidse studentenvereniging, ontvangen met de &Cultuurkaart kortingen voor culturele activiteiten, festivals, musea en meer. Een succesformule i.s.m de PKvV, de Gemeente Leiden en Leiden Marketing. Korting geven kan! Neem contact op met info@leidenmarketing.nl.
 
 
  

Winter in Leiden

Leiden bereidt zich weer voor op de Winter Wonder Weken. Met een mooie programmering, een nieuw kerstplein en met de gewonnen Kerstmarkt Award in 2016 als pronkstuk in de marketingcommunicatie. Centrummanagement Leiden werkt hard aan het programma, waar Leiden Marketing weer de marketing verzorgt. Daarover later meer! Het programma is in ieder geval al terug te vinden op www.leiden.nl/winterwonderweken.

 
  

Leiden op de 50plusbeurs

Half september stond Leiden vijf dagen lang op de 50PlusBeurs, die bezocht werd door ruim 98.000 vijftigplussers. Een enthousiaste standbemanning informeerde en inspireerde bezoekers met brochures, filmpjes en persoonlijke tips! Ook konden bezoekers op de foto met Rembrandt voor hun eigen 'Groeten uit Leiden'-ansichtkaart. Honderden bezoekers abonneerden zich ter plaatse voor de Groeten uit Leiden nieuwsbrief.
 

Leidsche Plein in Trianon

Noteer donderdag 23 november- Thanksgiving! En nee dat is geen toeval- alvast in de agenda. Want dan vindt het Leidsche Plein plaats in het recent verbouwde Trianon van 09.30 - 12.30 uur. Uitnodiging en programma volgen zo snel mogelijk!
   

Marketingplan 'Leidse Ommelanden'

Leiden Marketing heeft i.o.v. de stuurgroep Leidse Ommelanden, na oplevering van de visie in maart, het marketingplan voor de belevingsfietsroutes opgeleverd eind september. De stuurgroep accordeerde de uitvoering van het plan, zodat de fietsroutes en het in de markt zetten daarvan vanaf heden tot eind 2019 uitgevoerd kunnen worden.

 

Leiden in de media 

 lees verder

De volgende LM Update verschijnt weer begin november
Leiden Marketing 071 516 09 90 info@leidenmarketing.nl
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: