Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Update september 2017

Mooi programma Nacht van Kunst & Kennis 

Op 16 september vindt de Nacht van Kunst & Kennis plaats. Een boordevol programma dat zich afspeelt in en om het Rapenburg. Kom ontdekken op prachtige locaties als de Hortus botanicus, het Academiegebouw, Rijksmuseum van Oudheden, de Oude Sterrewacht, de sociëteit van LVVS Augustinus en Japanmuseum SieboldHuis.

Leestip! De NRC Kennisbijlage

Zaterdag 9 september, verschijnt de jaarlijkse kennisbijlage over Leiden bij het NRC Handelsblad. Kopen dus, want het is weer gelukt om een reuze interessante editie weg te zetten, vol Leidse verhalen over kennis en wetenschap! De bijlage wordt gerealiseerd i.s.m. de Universiteit Leiden, Gemeente Leiden, Leiden BioScience Park en Hogeschool Leiden.  (Afbeelding: NRC Kennisbijlage 2016). 

Weekendje Leiden met Flow 

De gezamenlijke campagne met de musea, de hotels van Leiden en Leiden Marketing loopt nog tot eind van het jaar, maar de zichtbaarheid van Leiden is enorm! Of het nu Nouveau, Kek Mama, Flow, Margriet of Libelle is, Leiden is zichtbaarder dan ooit bij een groot publiek. Van online en social tot nieuwsbrieven en print uitingen. Niemand kan meer om Leiden heen.

Leiden European City of Science in 2022 

De ESOF Supervisory Board van EuroScience heeft Leiden de organisatie van het Euroscience Open Forum toegekend en mag in 2022 dit prestigieuze congres organiseren. Voor de organisatie in Leiden hebben Universiteit Leiden, Gemeente Leiden, Leiden Marketing en Den Haag  Convention Bureau de krachten met succes gebundeld.
lees verder

Onze nieuwe collega: Christianne Jaeger

Vanaf 18 september komt Christianne (Chris) Jaeger als junior coördinator marketing & events het Leiden Convention Bureau versterken. De afgelopen 1,5 jaar heeft Chris gewerkt voor NBTC Holland Marketing en heeft zij, eerst als stagiaire en later als medewerker projectondersteuning, werkzaamheden verricht binnen de Trade alsmede de MICE branche. Een waardevolle aanvulling op het team! 

In de agenda: Leidsche Plein 

Zet donderdagochtend 23 november het Leidsche Plein alvast in de agenda! Niet alleen om te netwerken, maar ook om weer volledig op de hoogte te zijn van alle plannen en ontwikkelingen, successen en kansen binnen Leiden en regio. Met aandacht voor het marketingplan 2018, de themajaren, ESOF2022 en meer. Graag tot dan!!

300e BSN voor Expat Centre Leiden

Deze week noteerde Expat Centre Leiden (ECL) haar 300e registratie. Ruim 300 expats zijn door ECL inmiddels voorzien van een Citizen Service Number (BSN). De kleine man op de foto was nummer 300. Expat Centre Leiden verwacht eind dit jaar 500 registraties te hebben uitgevoerd.
 lees verder

Leiden op de 50Plusbeurs 

Van 19 t/m 23 september staat Leiden, Stad van Ontdekkingen op de 50PlusBeurs. Samen met de partners Museum Volkenkunde, CORPUS, 'Reis door de Mens', Naturalis, Bootjes en Broodjes, Japanmuseum SieboldHuis, Holiday Inn, Boutique Hotels van Leyden en Van der Valk Hotel Leiden komt Leiden onder de aandacht bij de reislustige bezoeker.  

Eductour groepsreizen België

Deze week bezoeken tien Vlaamse touringcarbedrijven de stad om kennis te maken met verschillende groepsactiviteiten in Leiden. Van stadswandeling tot segway, van museumbezoek tot culinair genieten. Met het tweedaagse programma voor Belgische touroperators wil Leiden Marketing groei realiseren binnen de Vlaamse groepsreizenmarkt.
 

Meer bezoekers voor VVV Leiden

VVV Leiden ontving deze zomer 8% meer bezoekers dan in 2016. Met name de Duitse en Vlaamse markt is met een marktaandeel van 51% goed vertegenwoordigd. Goed nieuws, omdat dit ook juist de markten zijn waar campagnematig op geïnvesteerd wordt. 

Coördinatie Mupi's naar Leiden Marketing

De coördinatie van de Leidse Mupi's is per 1 juni 2017 van de gemeente naar Leiden Marketing overgeheveld. Goed overleg leidde tot een 'Masterplan Citydressing', waarin onder regie van een brede redactieraad invulling wordt gegeven aan diverse communicatiekanalen zoals Mupi's en banieren. Aanvragen kan nu digitaal via www.leiden.nl/citydressing. 

Leiden in de media

 lees verder

De volgende LM Update verschijnt weer begin oktober
Leiden Marketing 071 516 09 90 info@leidenmarketing.nl
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: