Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Update juli 2017

Winnaar Student en Stad

De internationale studente Anna Carey wint de finale van de filmwedstrijd Student en Stad. Zij ontving de hoofdprijs van 1.500 euro uit handen van wethouder Robert Strijk na een spannende, leuke avond en een zwaar juryberaad.
 lees verder

Nacht van Kunst & Kennis

Noteer zaterdag 16 september in de agenda, want dan vindt de Nacht van Kunst & Kennis plaats. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het marketingplan. Kaarten zijn al in de voorverkoop. Ga voor meer informatie naar www.nachtvankunstenkennis.nl.

Eerste publicaties Sanoma verschenen

Samen met de hotels en musea wordt er tussen juni – december een cultuurcampagne uitgerold in diverse Sanoma titels. De eerste publicaties zijn inmiddels verschenen in Margriet, Flow, Nouveau en Libelle! Zie voor alle verschenen uitingen ‘Leiden in de media’!

Leiden presenteert ESOF bid

Vorige week bezocht een Leidse delegatie Straatsburg om daar Leiden te presenteren aan Euroscience als de juiste plek voor ESOF2020, het grootste multidisciplinaire wetenschappelijke congres van Europa. Leiden is samen met Den Haag in de race tegen het Italiaanse Trieste. De beslissing kan elk moment vallen. Iedereen wacht in spanning af!
 lees verder

Nieuwe collega

Begin deze maand is Liselore als junior online marketeer bij Leiden Marketing gestart, na de studie Communicatie aan Hogeschool Leiden te hebben afgerond. Leiden Marketing is dé plek waar ze als communicatie- en Leidenliefhebber niet wil ontbreken. Hier houdt zij zich veel bezig met online media en zal ze zich verder gaan ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie!
 lees verder

50PlusBeurs

De 50PlusBeurs, het evenement voor actieve 50plussers biedt ruim 100.000 bezoekers informatie, inspiratie, entertainment en aanbiedingen en vindt plaats van 19 – 23 september. Leiden Marketing doet ook dit jaar mee en biedt partners de optie mee te participeren voor slechts € 175 (ex BTW). Interesse of meer informatie? Mail naar liselore@leidenmarketing.nl.

Vlaamse touroperators bezoeken Leiden

Het laatste weekend van augustus organiseren wij een inspiratiedag voor Vlaamse touroperators met focus op groepsreizen. Is deze groepsmarkt ook interessant voor jouw bedrijf? Meld je dan aan via mincke@leidenmarketing.nl. Deelnamekosten zijn € 200 (ex BTW).

2018 Waterjaar

Het jaar 2018 is uitgeroepen tot Nederland Waterland. Een jaar waarin vele internationale, maar ook nationale bezoekers de Nederlandse waterhistorie gaan ontdekken. In Leiden vindt het laatste weekend van juli 2018 Sail Leiden plaats, een prima eerste ingrediënt voor dit themajaar! Op 27 juni is i.s.m. Holland Rijnland, Provincie ZH, HLT Samen, Waterrecreatie Nederland, OPHP, Kaag en Braassem Promotie en de HISWA Vereniging een sessie georganiseerd hoe dit themajaar te laden. Voor meer info mail je naar dorien@leidenmarketing.nl.

Leiden in de media

 lees verder

De volgende LM Update verschijnt weer begin september, we wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!
Leiden Marketing 071 516 09 90 info@leidenmarketing.nl
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: