Indien deze e-mail van Leiden Marketing niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Update 
Leiden Marketing wenst iedereen een heel Stijlvol en voorspoedig 2017! Wij beginnen het jaar in ieder geval goed met een volle, mooie LM Update. Veel leesplezier!

Leiden op de Vakantiebeurs!

Van dinsdag 10 t/m zondag 15 januari staat Leiden Marketing met Katwijk en Noordwijk Marketing op de Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht. Binnen het Holland Paviljoen wordt Stad en kust gepromoot waarbij consumenten verleid worden om Leiden en/of kust te bezoeken. Met 120.000 vooral Nederlandse bezoekers is de beurs dan ook een ideale locatie om Leiden meer ‘top of mind’ te krijgen voor een dagje uit of weekendje weg. Ook laten we de T. rex ‘los’, een ludieke actie om bezoekers naar de stand te krijgen, waarbij met een prijsvraag 10x2 kaartjes voor de tentoonstelling T. rex in Town gewonnen kunnen worden of een hotelovernachting in de T. rex hotelkamer van Golden Tulip Leiden Centre. Zien we jou ook op de Vakantiebeurs? Je vindt ons in het Holland Paviljoen, hal 11, nummer 13, standno. 11.F066.

Leidsche Plein in Rabobank Leiden

Op donderdag 26 januari vindt het eerste Leidsche Plein van dit jaar plaats op het hoofdkantoor van Rabobank Leiden. Tijdens deze partnerbijeenkomst wordt er teruggeblikt op 2016, stilgestaan bij het huidige Stijljaar en vooruitgekeken naar 2025! Maak kennis met de visie van Leiden Marketing, en het daaruit voortvloeiende ‘Leids continuüm’. Aansluitend heffen wij graag in gezamenlijkheid het glas in het tegenovergelegen Achmea gebouw op het Stijljaar ‘Van Mondriaan tot Dutch Design’. Het Leidsche Plein vindt plaats van 14.00 – 16.30 uur (programma en officiële uitnodiging volgen) en de opening van het Stijljaar van 17.00 tot 18.30 uur. Graag tot dan!

Leiden goes social!

Leiden zet zwaar in op social media. De Facebook pagina Leiden, Stad van Ontdekkingen is gegroeid naar een community met meer dan 18.000 fans! Een post met een video over 3 oktober leverde een bereik op van ruim 190.000 personen. Afgelopen jaar is er ook hard gewerkt om het aantal Instagram volgers te verhogen. Met succes! Het aantal volgers is gestegen met ruim 4000 en de betrokkenheid is groot. Leiden Marketing is ook op LinkedIn en YouTube te vinden. Word ook lid van de groep en blijf zo op de hoogte van leuke nieuwtjes en activiteiten!

Leiden bedankt congresambassadeurs

Om de leden van het congresambassadeurs netwerk te bedanken voor hun inzet, nodigde de gemeente Leiden hen uit voor het bijwonen van het Weihnachtsoratorium op 17 december in de Pieterskerk. Voorafgaand aan het concert vond een bijeenkomst plaats in de Raadzaal van het Stadhuis waarin burgemeester Lenferink de ambassadeurs dankte voor hun inzet. Deze inzet zet niet alleen Leiden als internationale kennis- en congresstad op de kaart, maar geeft ook een enorme economische impuls aan de stad en regio. Het belang van congresambassadeurs en de invulling van hun ambassadeurschap werd uitgebreid besproken.

Inspiratiedag 'Leiden past altijd' groot succes

De Inspiratiedag van 8 december was een enorm succes met maar liefst 54 deelnemers, veelal secretaresses uit Leiden! De dag bestond uit inspirerende locatiebezoeken voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen, zoals de Meelfabriek, de Waag en de Pieterskerk. In het Leids Volkshuis werd een workshop Creatieve Evenementenconcepten gegeven. Leiden past altijd voor grote en kleine evenementen! Na een borrel bij de T. rex in Naturalis gingen de dames vol inspiratie en met een goedgevulde goodiebag naar huis.

Top exposure voor de Winter Wonder Weken

Nog maar net ten einde, maar de evaluatie rondom de Winter Wonder Weken is in volle gang. Toch kunnen we nu al trots zijn op al deze winterse evenementen. Er is enorm veel exposure gegenereerd, betaald en onbetaald. Leiden stond niet eerder zo in de belangstelling en ontving dit jaar veel free publicity! Radio, print en zelfs nationale TV waaronder de TV programma’s Koffietijd en Joris’ Kerstboom. Wordt Leiden wellicht ook winnaar van de Award ‘Beste kerstmarkt 2016’? Op de vakdag 10 januari tijdens de Vakantiebeurs wordt de winnaar bekendgemaakt.

Groeten uit Leiden!

Begin december is de eerste editie van de ‘Groeten uit Leiden’ nieuwsbrief verstuurd. Deze nieuwsbrief gaat naar een bestand van ruim 2.000 consumentenadressen met interesse in de stad Leiden. In 2017 wordt ‘Groeten uit Leiden’ vier keer per jaar verstuurd, voorzien van hotelaanbiedingen en leuke tips voor een dagje uit! Mee in de Groeten uit Leiden nieuwsbrief? Bekijk dan het partnerplan 2017 voor meer informatie.

Marketing – en partnerplan 2017

Vol trots presenteren wij ons marketing- en partnerplan 2017! Binnenkort ontvangen bestaande – en mogelijk nieuwe partners digitaal een exemplaar die ook terug te vinden zal zijn op leiden.nl. Tegelijkertijd maken wij natuurlijk ook graag weer een afspraak om behoeftes en aanbod op elkaar af te stemmen. Interesse in een afspraak of wilt u ons partnerplan in hard copy ontvangen? Stuur dan een mail naar info@leidenmarketing.nl o.v.v. afspraak partnerplan.

De Stijl opening

De Stijl is zonder twijfel de belangrijkste bijdrage van Nederland aan de cultuur van de 20ste eeuw. Wat begon als de naam van een tijdschrift werd uiteindelijk een icoon van moderniteit over de hele wereld. In 2017 vieren we dat deze wereldberoemde avant-garde kunstbeweging precies honderd jaar geleden werd opgericht in Leiden. Het themajaar wordt geopend op 26 januari in het Achmea gebouw. Museum De Lakenhal, Leiden Marketing en Cultuurfonds Leiden zijn partners van het nationale themajaar en aanjagers van de viering '100 jaar De Stijl' in Leiden. Komend jaar worden in Leiden allerlei tentoonstellingen, voorstellingen en activiteiten georganiseerd waarin De Stijl centraal staat. Informatie: leiden.nl/DeStijl.

VVV iPads

Eind 2016 is de eerste VVV iPad in gebruik genomen. Door diverse Leidse thema’s digitaal te presenteren worden de VVV-bezoekers geïnformeerd over onderwerpen als musea, Rembrandt en highlights. De musea app werd als eerste in gebruik. De overige iPads volgen in de eerste helft van 2017.

Leiden in de Media

Leiden Marketing 071–5160990 info@leidenmarketing.nl www.leiden.nl

    
Stuur door |  Aanmelden |  Afmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende e-mailadres: